Hypnosejan Courses

Hypnose/NLP uddannelse

Top professionelle uddannelser siden 2016

90 uddannelses enheder

Svarer til 14 dages undervisning

Få succes i dine behandlinger

Lær når du har tid & overskud

Du er kun et klik væk fra underviseren 

Anerkendt på internationalt niveau

Ingen krav om medlemskab i foreninger

2 Certifikater på kombi uddannelsen

Terapeuter udtaler om hvordan det er at uddanne sig på learnbyJAN.com

Bliv terapeut på et lille budget online

Oplev hvor skønt det føles at kunne hjælpe andre mennesker
En uddannelse der giver dig personlig samt økonomisk afkast
Opnå større personlig frihed i dit liv
Du kan altid trække på min 15 års erfaring indenfor terapi

 Uddannelsen er for dig som ønsker at blive terapeut

Bemærk: Spar over 50 % på prisen i forhold til fysiske uddannelses steder

Skab fantastiske resultater med 2019 uddannelsen

Tag på en personlig rejse i selvudvikling over de næste 16 uger med denne online Hypnose/NLP Practitioner uddannelse. Her har du muligheden for at kombinere hypnose og NLP i dine behandlinger. Det er virkelig stærke værktøjer tilsammen for nu kan du både lære at arbejde i Underbevidstheden med hypnose og i bevidstheden med NLP. Dette giver dig langt større succes i dine behandlinger. Personligt har jeg som underviser snart 15 års erfaring i at arbejde med hypnose og NLP, denne erfaring får du med i købet, det betyder du altid har min hjælp hvis du har brug for sparring.

Hypnose/NLP uddannelserne på LearnbyJAN er seriøse professionele uddannelser som du kan bruge til terapi hvis du kunne tænke dig at starte din egen klinik. Hypnose/NLP Practitioner Uddannelserne indeholder terapeut teknikker, som kræves på internationalt niveau og som lever fuldt ud op til de krav der stilles til en terapeut idag. Du undervises kun ud fra materiale, der er godkendt.

Uddannelsernen er for alle med interesse for det menneskelige sind og med lysten til at arbejde med og hjælpe andre mennesker.

På hypnose/NLP uddannelserne vil du lære alt om hypnose og NLP helt fra basis. Undervisningen foregår med videolektioner samt skriftligt materiale, som du kan printe ud og sætte ind i en mappe så du har det når du træner.

Hvad får du ud af denne Hypnose/NLP Practitioner uddannelse?

Du kan bruge kombiuddannelsen, som du har lyst. Nogen vil gerne arbejde med terapi på fuld tid. Andre synes, dette er et spændende emne og vil gerne kunne hjælpe andre ved siden af deres normale arbejde.

Det er også rart at kunne hjælpe sine børn eller familie, hvis de står i nogle følelsesmæssige udfordringer i livet.

Certificeret kombi hypnose/NLP uddannelse

Du kan tage denne Hypnose/NLP Practitioner uddannelse uden dyre medlemskaber af nogen form til foreninger, som du skal betale til hvert år. Bemærk: Hypnose/NLP Practitioner uddannelserne på LearnbyJAN er de samme uddannelser, der undervises i på de største fysiske skoler i Danmark. 

Der vil være 2 online eksamens tests efter kombiuddannelsens sidste lektion. Efter endt uddannelse vil du modtage 2 certifikater. læs her hvad uddannelserne indeholder.

Du lærer det store undervisnings pensum online hjemmefra når du har tid. Undervisningen kører som selvstudie med fri telefon/mail support. Du har altid mulighed for at tilkøbe personlig træning hvis du får brug for det. Så lige meget hvor du er fra i Danmark kan altid få hjælp. På denne måde har du alle muligheder for at træne og blive dygtig.

Dette er virkelig det bedste du kan lære fra 2 forskellige fag og til en uhørt lav pris.
En gennemsnitlig behandlingspris er i dag på ca. 950 kr. Så din Hypnose/NLP Practitioner uddannelse vil være tjent hjem på kun 12-14 behandlinger.

Du får prisgaranti på denne Hypnose/NLP Practitioner uddannelse. Skulle du mod forventning finde den samme online Hypnose/NLP Practitioner uddannelse billigere et andet sted, matcher vi prisen. 

Kunde service

Er der noget yderligere du har brug for at vide om Hypnose/NLP uddannelsen ? Så skriv eller ring til mig, jeg vil glæde mig til at tage en snak med dig hilsen Jan

Du kan også tage Hypnose/NLP uddannelsen på min fysiske skole med personlig undervisning, Næstved hypnose skole, her koster uddannelsen 28.500 kr

Hypnose/NLP grund uddannelse 2019
Gå igang med det samme incl online undervisnings hjælp
Stil spørgsmål
Ubegrænset adgang til din uddannelse
Adgang til alle kommende videoer
Certifikat

Spar 500 kr betal på en gang, eller afdrag beløbet

Tilbud

Hypnose/NLP Practitioner uddannelse

28.500,00 DKK 12.500,00 DKK

Online pris uddannelsen, spar over 50 %

Varekategori:

Hypnose/NLP Practitioner uddannelse.

3.250,00 DKK / Pr. Måned i 4 måneder

Varekategori:

Lad mig fortælle dig om hvordan undervisningen foregår online samt lidt om økonimien

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Få 500 kr i rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web