Bliv kaptajn i eget liv – Interaktiv lyd-/videobog

Brugsanvisningen, du ikke fik med, da du blev født 

En interaktiv lyd­bog, incl videoøvelser, der hjælper dig til at blive kaptajn i dit eget liv. Inkl. bonusmateriale, der handler om, hvordan du selv kan ændre en rolle i dit liv ved at stille dig selv de rigtige spørgsmål (kan printes )

Dette unikke onlinekursus er lavet med inspiration fra ”Grønspættebogen” fra Walt Disney, Rip,Rap og Rup, bogen, som de altid slog op i, når de stod med et problem.

Det er ikke altid nemt at være menneske. Derfor er denne lydbog fokuseret på, hvordan du fungerer og lærer dig, hvordan du kan påvirke dig selv til at være i positiv kontrol. Med andre ord hjælper denne bog dig ud af alle mulige forskellige svære psykiske og fysiske udfordringer. Jeg vil hjælpe dig til direkte, konkret viden, som du kan omsætte til praksis med det samme. Målet med min bog er, at du hele tiden hurtigt kan læse dig, til hvad du skal gøre. Se den som en hjælp i mange af livets svære situationer.

Du kan med fordel bruge dette onlinekursus, hvis du vil ændre dine vaner, mønstre og følelser. Lad mig give dig nogle eksempler, hvor du kan bruge teknikkerne:
Hvis du vil have et stærkt selvværd
Hvis du ønsker et liv fri for stress
Hvis du ønsker kontrol over dine følelser
Hvis du vil lære at justere dine følelser
Hvis du vil lære at styre dine tanker
Hvis du ikke længere ønsker negative adfærdsmønstre i dit liv
Hvis du vil have en større forståelse for, hvordan du kan ændre dit liv i en positiv retning

Du kan bruge denne interaktive lydbog til at ændre:
Angst
Lavt selvværd
Stress
Afhængighed
Du kan få kontrol over vrede
Du vil blive bedre til at kunne tackle usunde fristelser

Og meget mere. Dette er kun eksempler.

Jeg har igennem mange år samlet og udviklet effektive forandrings teknikker. Det var egentlig ikke meningen jeg ville udgive dem i en bog, men efter jeg har set fra mine klienter, hvordan de har ændret deres liv positivt ved at bruge mange af disse teknikker i deres liv, fik jeg lyst til, at du også skulle have muligheden for at forbedre din livskvalitet. Lydbogen er også meget velegnet, hvis du er terapeut og mangler redskaber til dine behandlinger.

Her er et udpluk af, hvad denne bog indeholder:

• 6 vigtige videoer, der viser dig: 1. Hvordan du fungerer & 2. Hvordan du kan ændre en negativ “rolle”

• Sådan bryder du en negativ tilstand

• Giv slip på en følelse

• Sådan bryder du en træt tilstand

• Softwarefejl

Alt, hvad jeg lærer dig, er gennemtestet i flere år på over 2000 klienter. I denne lydbog er der 5 vigtige videoer, du skal se ind imellem lydkapitlerne. De viser dig hvordan du fungerer, og du finder også videoøvelser, som hjælper dig til at bevare kontrol og positiv balance i dit liv, samt at du lærer dig selv bedre at kende, så du kan blive den bedste udgave af dig selv.

Du kan lytte til denne lydfil og se øvelses videoerne på din mobil, iPad eller computer  Kurset kan også købes som et videokursus (tjek videokurser)

Din forandringen kan starte idag og jeg er med dig hele vejen

BRUGSANVISNINGEN, DU IKKE FIK MED,
DA DU BLEV FØDT

(Bliv kaptajn i dit eget liv)

En dag vågnede jeg op. Jeg havde taget mig selv i at tænke ligesom de fleste andre mennesker. Derfor var jeg gået i samme retning som dem. Jeg havde fulgt flokken. Jeg havde fulgt dem så længe, at jeg var kommet til at sammenligne mig med andre fra flokken. Jeg kom desværre til at lave samme fejl som så mange andre, idet jeg sammenlignede mig med dem, det så ud til at gå bedre for, end mig selv.

Jeg fandt ud af, jeg ikke troede så meget på mig selv. Jeg spurgte tit andre i flokken til råds. Det føltes trygt at gøre, men gav sjældent det resultat, jeg havde forestillet mig.

Det, der kom ud af det, var, at jeg på en eller anden måde udtænkte, at jeg nok bare ikke var god nok. Jeg begyndte derfor at holde mig lidt tilbage. Det var mest trygt at synes og mene det samme som de fleste andre.

Så gik tiden ellers lige fra skolen og et stykke op i tyverne med at få lige så gode skolekarakterer som andre, blive ked af det og sur, når en fra klassen fik en højere karakter. Så var jeg nødt til at finde en god undskyldning over for mig selv, som kunne være, at jeg jo også havde sovet dårligt, at censor ikke kunne lide mig eller noget helt tredje. Det var den eneste måde at redde lidt af æren på. Senere skulle jeg have en uddannelse og gerne et arbejde bagefter, og det er sådan set også fint nok. Problemet var, at det også var det, de fleste andre gjorde.

Da jeg var blevet færdig med min uddannelse, var det da en rar fornemmelse. Det var bare ikke det, jeg havde lyst til at bruge så meget af min tid på at arbejde med.

Jeg var begyndt at lægge mærke til, at der var mennesker, der gik efter deres drømme, og det lykkes dem at forlade flokken (alle de andre) for at gå deres egen vej i livet.

Hvad er flokken?

Man tager udgangspunkt i, at man forsøger at styre mennesket i den samme retning. Det gør man inden for mode, elektronik, fødevarer, forhold og meget andet. Der er store kræfter i spil, fordi jo flere mennesker, der går i den samme retning i livet, og jo mere de gør de samme ting, vil de samme ting og kan lide de samme ting, desto bedre kan man kontrollere mennesket, og derfor kan der tjenes penge – mange penge – på os.

Det meste af det, der foregår på denne planet, handler om at skulle tjene penge. Bare tænk på social status. Det er virkelig noget, der betyder meget for nogle mennesker. Det er virkelig rart at kende en, der er kendt eller rig.

Det er noget, mange mennesker godt kan lide.

Man kan heldigvis ikke generalisere det helt, men kan man forsøge at påvirke så mange som muligt mod denne samme retning, samme vej.

De fleste mennesker har så travlt med deres eget liv, at de ofte ikke stopper op og stiller spørgsmål ved den måde, de lever på og tænker på. Mange gange bliver alt det, vi gør, til vaner og mønstre. Det er det, jeg kalder automatstyret.

Men

Jeg vågnede ligesom op, blev bevidst om mig selv og om jeg levede det liv, jeg ønskede, eller om jeg ofte bare gik i den samme retning som andre.

Jeg havde samme lyst til at forlade flokken, men jeg var lidt nervøs for det. Tænk hvis de andre i flokken så ikke kunne lide mig mere. Jeg ville jo ikke forlade flokken,  fordi jeg ikke kunne lide flokken. Jeg ville bare en anden vej i livet, og det trak rigtig meget i mig at blive fri.

Jeg startede en virksomhed, da jeg var ca. 21 år, og alle i flokken sagde, det ville gå galt, og at det var vanvittigt. De syntes, jeg skulle blive i flokken, for det var det mest trygge. Jeg var bedst tjent med at gøre som dem.

Men det gik faktisk rigtig godt. Jeg startede et budfirma, der kørte med hastepost. Det var meget hårdt arbejde i 6 år, og det endte da også efter de 6 år med, at jeg ville noget andet end det, jeg arbejdede med.

Jeg havde lært så meget af alle mulige spændende mennesker inden for dette felt, så de 6 år som selvstændig var ligesom en ny uddannelse for mig.

Der var sket det, at siden jeg var omkring 17 år, havde jeg interesseret mig for psykologi og det menneskelige sind, og det skinnede mere og mere igennem inden i mig.

Jeg fandt som 27 årig ud af, at jeg ville prøve at følge den vej, som jeg følte, jeg skulle vælge i livet. Jeg havde kæmpet lidt med, om jeg var god nok, for jeg syntes, at alle var meget bedre end mig. Så gad vide, om jeg kunne gå min egen vej i livet. Jeg tænkte igen på, om andre fra flokken ville grine af mig, hvis jeg så ikke lykkedes på min nye vej.

Mine valg betød faktisk, at jeg blev skilt. Budvirksomheden blev solgt, og min søn og jeg flyttede hjem til min søster, hvor vi boede en del tid.

Mens jeg havde min første virksomhed, var jeg som sagt begyndt at gå meget op i menneskets psykologi og hvordan vi fungerer mentalt og følelsesmæssigt. Jeg vidste, at hvis jeg skulle gå min egen vej helt alene, var jeg nødt til at tro på mig selv.

Jeg var nødt til at føle mig god nok og blive stærkere, så jeg fulgte nogle kurser. Jeg tog en del forskellige uddannelser inden for det psykiske felt, og jeg fik læst en masse bøger. Men mange af de teknikker, jeg vil lære dig i denne bog, er teknikker, jeg selv udviklede hen af vejen, og som virkelig hjalp mig i mange situationer og udfordringer, jeg kom ud i. Udfordringer, som du nok også har prøvet at stå i, eller måske kommer til at stå i en dag. Så er det virkelig vigtigt, at du har denne brugsanvisning, der kan hjælpe dig godt igennem, så du kan bevare roen og følelserne inden i dig – lige meget om du bliver i flokken, eller tager din egen vej i livet.

Mit motto blev: Kun de døde fisk svømmer med strømmen

HUSK: Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert i livet. Der er blot konsekvenser

Nogle af de udfordringer, jeg har stået i, er bl.a.

Tankemylder, negative tanker
Er jeg god nok?
Hvad tænker andre om mig?
Jeg har sammenlignet mig med andre
Usikkerhed
Jeg har følt mig som “offer”
Træthed
Afhængighed af forskellig art (mad, slankekure, rygning m.m)
Kærlighedsproblemer (Jalousi, skilsmisse m.m.)
Tvangstanker
Svært ved at sove
At kunne tackle andre mennesker
Motivation
Angst
Depression eller tristhed

Jeg ved ikke, hvorfor vi mennesker ikke fik brugsanvisningen med os, da vi blev født. Måske var den sparet væk, ligesom man oplever mange steder i verden i dag. Måske vidste den eller de, som skabte os, at vi alligevel sjældent læser brugsanvisninger, eller også havde man måske bare glemt at vedlægge den.

Men lige meget, hvordan det hænger sammen, er den her nu, og jeg ønsker dig en god læsning og god øvelse. Jeg har her samlet forskellige supereffektive måder, du kan lære at styre dine tanker og bryde dine negative følelser på.

Desuden anviser jeg forskellige teknikker til, hvordan du bliver et trygt, positivt menneske. Jeg har igennem mange år arbejdet med mennesker, og nogle af de områder, der påvirker os mennesker negativt, er stress og tvivlen om at føle sig god nok. Hvad tænker andre om mig? Jeg skal være perfekt, ja, jeg skal helst være uden fejl …

Kender du det selv? Så kig med på disse øvelser, der hjælper dig til et bedre selvværd, en bedre selvfølelse, og lærer dig, at “du er god nok”.

Lad mig starte med at fortælle dig noget, du godt ved, men nok har glemt.

DU er den eneste, der er af dig, på denne planet “Jorden”.

Det er faktisk ret vildt, hvis du tænker over det. Måske tænker du, at du har en dobbeltgænger på den anden side af jorden. Men det har du ikke. Du har måske én, der ligner dig. Men der er ingen med dine fingeraftryk på hele denne planet ud af ca. 8 milliarder mennesker, og det er videnskabeligt bevist. Vildt, ikke sandt?

Så det, jeg gerne fortælle dig, er, at du er fantastisk og helt unik. Du er bare kommet til at tro på det modsatte. Måske fordi nogle har sagt det til dig, siden du var helt lille. Eller måske du på anden måde har været ude for nogle ting i livet, der har fået dig til at komme til den konklusion, at du ikke er lige så meget værd som andre.

Jeg vil gerne lære dig, at du er uendelig meget værd. Tænk, hvis du ejede den eneste diamant på jorden. Tænk over, hvor meget den ville være værd … og det er faktisk kun kul, der gennem mange år har udviklet sig, og som har nogle gode egenskaber. Derfor har mennesket valgt at give den værdi.

Du er et menneske, og du er den eneste, der er af dig. Du har også positive egenskaber, men hvis du har en mindreværdsfølelse, kan du måske bare ikke selv lige få øje på dine positive egenskaber.

Det kan vi ændre på. Jeg vil lære dig, hvordan du får det godt med dig selv, så du kan udvikle dig positivt og være med til at påvirke andre positivt.

Det handler om dig nu. Er du klar?

Lad os starte

Jeg arbejder ud fra mit koncept” BLIV KAPTAJN I DIT EGET LIV “

Hvis du ikke selv bestemmer, er der bare noget andet eller nogle andre, der bestemmer over dig. Du kender det sikkert fra andre steder i livet, ikke sandt?

Nogle gange, hvis man er stresset eller føler sig mindre værd, kan man godt komme ud for at finde nogle stimulanser at styrke sig på for at få et øjebliks god følelse. Kender du det?

Måske har du det ikke sådan, men mange læner sig op af mad og TV-serier, sover meget, spiser slik eller tyr til alkohol, computerspil og Facebook m.m. for at få et kick, en positiv følelse, et øjeblik af virkelighedsflugt. Det kan faktisk blive til så meget, at det tager meget af din tid. Det bliver en afhængighed, en vane, der nu styrer dig, og ikke dig, der styrer, hvad du vil.

Jeg blev kaptajn i mit eget liv. Hvis du er klar, vil jeg også hjælpe dig med at blive det ….

Bliv Kaptajn i Eget Liv (Lyd-/videobog)

997,00 kr.

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk