Hypnosejan Courses

Depression

DEPRESSION – FØLER DU DIG DEPRIMERET?

Depression og tristhed kan ramme os alle. Omkring 20 % af befolkningen oplever denne ubehagelige følelse.

Angsten er depressionens følgesvend og også dens katalysator. Et tab af et job, kæreste eller et nært familiemedlem kan være udslagsgivende.

Også usikkerhed i forhold til fremtiden kan trigge en depression.

Stresspåvirkninger gennem en længere periode kan udløse en depression eller forårsage tristhed, tab af energi og dårlig søvn.

Faktisk er depressionen kroppens naturlige reaktion på de belastninger, du udsætter den for. Man kan sige, at kroppen råber vagt i gevær, og den slår fra. Den siger til dit sind, at den ønsker fred og ro.

Mange prøver at afhjælpe eller dæmpe depressionen med medicin, slik eller måske endda alkohol eller stoffer.

Det er en negativ cirkel, og det gælder om at få den brudt. Det er et område, der er vigtigt at få bearbejdet via en terapeut, men du kan benytte denne lydfil til at få lindring og styrke til at få opbygget overskuddet til at kigge nærmere på selve kernen.

Når du køber lydfilen, kan du bruge den, så længe du har lyst.

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Få 500 kr i velkomst rabat. Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web