NLP Master uddannelse

NLP Masteruddannelse siden 2016 – Lær NLP på den rigtige måde

Lær det samme som på fysiske skoler
Start din egen klinik – Start idag

NLP Masteruddannelsen på LearnbyJAN er en overbygning fra NLP Practitioner. Du kan tage denne uddannelse hvis du har en NLP Practitioner. Denne Master NLP uddannelse indeholder al information samt teknikker, som kræves på internationalt niveau.

Elite NLP Masteruddannelsen er for alle med interesse for det menneskelige sind, og som har lyst til at gå videre og lære mere NLP sammen med f.eks. hypnose på et mere avanceret plan, hvor den mentale del af mennesket er i fokus. NLP er med andre ord helt sikkert den kommende moderne form for psykologi. Metoden er velegnet til indsats i et moderne samfund, hvor de stillede krav til mennesker forandres og eskalerer konstant.

Du får adgang til mange års specialviden – en viden, du ikke kan lære andre steder

Elite NLP Masteruddannelsen er en unik uddannelse, som du kan bruge sammen med feks. en hypnose uddannelse. Når du uddanner dig, giver jeg dig en unik overbygning på din hypnoseuddannelse. Med de psykologiske redskaber fra NLP sættes du i stand til at finde og anvende de ressourcer, som du besidder, men ofte ikke anvender aktivt. Således bliver denne uddannelse i NLP et værktøj til stor forandring, personlig udvikling og kommunikation.

Du vil opnå en endnu dybere indsigt i processerne i det menneskelige sind og lære, hvordan du ændrer dybe negative mønstre og udfordringer i det enkelte individ.

Som terapiform anerkender NLP, at sindet har sit eget sprog – karakteriseret ved indre følelser, lyd, ord og billeder, som din hjerne registrerer og bearbejder dine daglige oplevelser med. På denne NLP Masteruddannelse lærer du endnu mere.

NLP bruges også i stigende grad i virksomheder, hvor der lægges vægt på medarbejdernes ressourcer. Med NLP-teknikker øges trivsel, samarbejdsevner og omstillingsevner. Det har igen direkte effekt på effektiviteten i virksomheden – såvel intern som ekstern kommunikation styrkes ,og det hele afspejles på bundlinjen.

På LearnbyJAN kan du også lære at kombinere NLP med hypnose, som hver især er meget powerfyldte redskaber, hvormed du kan skabe såvel forandring som vækst.

Du kan selvfølgelig også benytte dem adskilt. Disse redskaber kan sættes virksomt ind, hvis du/I ønsker at styrke ledelse, kommunikation, præsentation og human ressourceområdet i jeres virksomhed. NLP er også et kraftfuldt værktøj til team building i forbindelse med sport og ikke mindst personlig udvikling.

Jeg lover dig, at også metoderne på denne NLP Masteruddannelse vil styrke dine kommunikations evner, din gennemslagskraft, din selvforståelse og din generelle personlige udvikling. Du vil lære at bryde begrænsende tankemønstre, og du får gennem undervisning i NLP overskud til at fremdrage og anvende dit fulde potentiale.

Du lærer at sætte fokus på velformulerede og konkrete målsætninger, og du lærer, hvordan man bedst motiverer såvel organisationer, enkeltpersoner – og dig selv!!!

Du skal øve en del, og der er 3 moduler i uddannelsen, der åbner med 5 dages mellemrum. Jeg anbefaler dig at gennemgå det hele 3-4 gange, så du helst kan teknikkerne udenad.

Hvad sker der når du køber uddannelsen.
Når du har købt uddannelsen, vil den blive tilført til din profil under “Kurser”. Du kan se det ubegrænset og så ofte, du har brug for det. Du kan se dette kursus via din computer, iPad eller mobiltelefon. Du kan anmode om 1 certifikat pr. betalt uddannelse.

Hvad kræver det af dig at tage uddannelsen online?
Den eneste forskel på fysisk og onlineundervisning er, at du selv skal finde en, som du kan øve teknikkerne på. Det kunne være en veninde, ven, kollega eller et familiemedlem.

Hvordan foregår uddannelsen på onlineskolen?
Jeg forklarer alt ligesom var det fysisk undervisning, og jeg viser dig, hvordan du skal udføre teknikken. Fordelen ved dette er, at du altid kan se det hele igen og igen, når du har tid. Jeg underviser dig, ligesom da du gik i skole, hvor du sad og kiggede op på læreren. Du kan lave notater imens. Undervisningen kører som selvstudie med mail support.

Uddannelsen på siden er lige til at gå til, den fungere ved at du bliver guidet igennem via videoer, som både er forklarings filer og øvelses filer, du kan downloade alle øvelser på PDF så du har dem ved hånden når du øver. Efter hver øvelse skal du så helst stoppe og øve inden du går videre til næste øvelse (ligesom på en fysisk skole) og husk du bestemmer selv tempoet. Du kan træne mange af øvelserne på dig selv og det er faktisk også meget spændende da det skaber endnu større selvudvikling i dig selv, men bedst så skal du finde en du kan øve dig på.
Til sidst i uddannelsen er der en eksamen test du skal tage og der kan du se om du har forstået det hele. På vej igennem uddannelsen er der også hjælp at hente hvis du har spørgsmål eller hvis du er i tvivl om du udføre en øvelse rigtigt, hvis du får brug for hjælp kan du få hjælp på den fysiske skole, over skype, mobil eller mail. Altså hvad der passer dig bedst. Du kan se alle videoer/lydfiler alle de gange, du vil.

Husk: du kan printe/downloade alle øvelser m.m ud, som du kan træne efter. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt denne uddannelse er den rigtige for dig at starte på. Så tager vi en snak om det sammen.

Du kan altid kontakte mig på 6171 7747

Hvad får jeg ud af denne uddannelse?

Du får her en anerkendt uddannelse mere, nemlig NLP bygget sammen med feks din hypnose. Dette er et helt fantastisk værktøj til at forandre mennesker, og når du benytter NLP sammen med hypnose, er du fuldt uddannet og det vil med sikkerhed gøre, at du kan leve af din hypnosepraksis (hvis du ønsker dette)

Vores mål er at tilbyde dig uhørt lave priser på uddannelse med god kvalitet.

Alle ved, at det koster penge at tjene penge. Denne uddannelse er også en værdifuld investering. Faktisk er den blot et udlæg, da du hurtigt tjener din uddannelse ind igen. En investering hos Learn by JAN er et lille indskud, men vil kunne give dig et stort afkast, når du omsætter din læring til praksis.

Denne uddannelse koster ca. 20–25000 kr rundt om i landet på en fysisk skole, Du sparer altså over 10.000 kr, og ikke nok med, at du sparer rigtig mange penge, så får du også GRATIS support med.

Bemærk: Vi kan tilbyde dig så billige uddannelsesmuligheder, fordi du lærer online hjemmefra.

Så lad mig kort gentage dine fordele ved at uddanne dig her på siden:
Du får en NLP Masteruddannelse
Du får adgang til mange års specialviden, en viden, du ikke kan lære andre steder
Du undervises i samme materiale, som benyttes på de største skoler i Danmark & udland
Du behøver ikke at være medlem af nogen foreninger
Du har fuld support & mulighed for personlig træning
Du har altid afgang til dit videomateriale. Det betyder, at du altid kan se alle teknikker, hvis du er i tvivl om noget, inden din klient kommer
Du får certifikat på din uddannelse
Du sparer rigtig mange penge

Det, du ser, er det, du får. Mit mål er, at du skal føle dig tryg og godt tilpas på min uddannelsesside. Der er mange, der tilbyder al mulig slags undervisning, men her lærer du kun ting/teknikker, der virker ude i virkeligheden. Det er teknikker, jeg selv har brugt i mange år, og som jeg ved, skaber effekt. Det er virkelig vigtigt at lægge vægt på, hvis du vil uddanne dig til terapeut og hjælpe andre mennesker.

En gennemsnitlig behandlingspris er i dag på 950 kr. Så din uddannelse vil være tjent hjem på kun 6 behandlinger.

Du får prisgaranti på denne uddannelse. Skulle du mod forventning finde den samme hypnose-/NLP-uddannelse billigere et andet sted, der indeholder lige så meget uddannelse, matcher jeg prisen.

28460012 - price match guarantee gold label sign template

Hvis du af en eller anden grund foretrækker en fysisk skole med konventionel undervisning i stedet, kan du tilmelde dig til personlig undervisning på min fysiske skole, Næstved Hypnoseskole.dk Uddannelsen koster 20.000 kr.

Du kan betale med Dankort/visa, Mobilepay, Mastercard

NLP Master 2022
Uddannelsen med online support
Adgang til alle kommende videoer
NLP Certificering

NLP Master uddannelse

4.997,00 kr.

Online pris for NLP master uddannelsen

Kategori:

Hvad lærer du på NLP Masteruddannelsen?

Lær om repræsentationssystemerne
Lær om fobier
Lær om traumer
Lær at ændre en fobi eller et traume
Lær en fantastisk frigørelsesteknik
Lær, hvordan en afhængighedsfølelse kan forsvinde
Sådan bearbejder du en såret/ked af det person
Lær at arbejde med de indre følelser
Lær at forhandle med de indre dele i din klient
Lær om de indre dele, der grundlægende styrer mennesket
Lær, hvordan du justerer billeder i tankerne
Lær, hvordan du justerer tankerne inde i hovedet
Lær, hvordan du justerer følelserne
Lær hvordan du ændrer en negativ opfattelse af lugte & smag
Lær, hvordan du skifter negative følelser ud med positive
Lær alle NLP-teknikkerne på masterniveau
NLP eksamenstest

NLP  Masteruddannelsen varer totalt ca. 2 timer. Det tager 1½ måned at gennemføre uddannelsen. Onlineuddannelsen svarer til et fuldt 5 dages forløb på en fysisk skole, men her er alle pauser, frokost, snak, spildtid m,m. sorteret helt væk.

Den indeholder alle teknikker, man lærer på Practitioneruddannelsen, 15 undervisningsvideoer, 9 PDF-filer med øvelserne samt forklaringer. Bemærk: Dette er uden træning.

Afsæt omkring 30-40 timer til at træne teknikkerne. Der er 1 afslutningstest på hver uddannelse. Uddannelsen er  evt. med Skype hypnose eksamenstest ( valgfri)

[elfsight_countdown_timer id=”1″]

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk