NLP Practitioner uddannelse

Lad mig præsentere mig selv

2 Professionelle NLP uddannelser

Over 60 uddannelses enheder

Lær det samme som på fysisk skole

Lær at hjælpe andre

Lær når du har tid 

Du er kun et klik væk fra underviseren

Få master NLP med gratis

Styrk dine kompetencer

Certifikat på din uddannelser

NLP på LearnbyJAN er en meget populær professionel uddannelse inden for både hypnose og NLP.  Denne NLP-uddannelse indeholder al information samt teknikker, som kræves på internationalt niveau. NLP-uddannelsen er for alle med interesse for det menneskelige sind, og som har lyst til at gå videre og lære NLP sammen med f.eks. Hypnose på et mere avanceret plan, hvor den mentale del af mennesket er i fokus. NLP er med andre ord helt sikkert den kommende moderne form for psykologi. Metoden er velegnet til indsats i et moderne samfund, hvor de stillede krav forandres og eskalerer konstant.

Med de psykologiske redskaber fra NLP sættes du i stand til at finde og anvende de ressourcer, som du besidder, men ofte ikke anvender aktivt. Således bliver denne uddannelse i NLP et værktøj til forandring, personlig udvikling og kommunikation.

Du vil opnå dyb indsigt i processerne i det menneskelige sind. Som terapiform anerkender NLP, at sindet har sit eget sprog – karakteriseret ved indre følelser, lyd, ord og billeder, som din hjerne registrerer og bearbejder dine daglige oplevelser med.

NLP bruges også i stigende grad i virksomheder, hvor der lægges vægt på medarbejdernes ressourcer. Med NLP-teknikker øges trivsel, samarbejdsevner og omstillingsevner. Det har igen direkte effekt på effektiviteten i virksomheden – såvel intern som ekstern kommunikation styrkes, og det hele afspejles på bundlinjen.

Hvad får du ud af denne NLP uddannelse?


Jeg har snart 15 års erfaring i NLP så her får du en anerkendt uddannelse, nemlig NLP bygget sammen med feks din hypnose uddannelse. NLP er et helt fantastisk værktøj til at forandre mennesker, og når du benytter NLP sammen med hypnose, er du virkelig godt klædt på til de udfordringer mennesker har idag.
Hvis du ønsker at benytte din ny erhvervede viden på at hjælpe andre professionelt, har du måske også brug for praktisk viden omkring det at oprette og drive en NLP praksis. Jeg har praktiseret som fuldtids behandler i mange år og kan videregive en række gode råd og ideer til, hvordan du får succes med din behandling via en fornuftig opstart.

På LearnbyJAN kan du lære at kombinere NLP med hypnose, som hver især er meget powerfyldte redskaber, hvormed du kan skabe såvel forandring som vækst. Disse redskaber kan sættes virksomt ind, hvis du/I ønsker at styrke ledelse, kommunikation, præsentation og human ressource-området i jeres virksomhed. NLP er også et kraftfuldt værktøj til teambuilding, i forbindelse med sport og ikke mindst personlig udvikling.

Jeg lover dig, at metoderne på denne NLP-uddannelse vil styrke dine kommunikations evner, din gennemslagskraft, din selvforståelse og din generelle personlige udvikling. Du vil lære at bryde begrænsende tankemønstre, og du får gennem undervisning i NLP overskud til at fremdrage og anvende dit fulde potentiale.
Du lærer at sætte fokus på velformulerede og konkrete målsætninger, og du lærer, hvordan man bedst motiverer såvel organisationer, enkeltpersoner – og dig selv!!!

Se videoen om hvordan undervisningen foregår

Derfor bør du uddanne dig online

Kunde service

Er der noget yderligere du har brug for at vide om uddannelsen ? Så hold dig ikke tilbage, jeg vil glæde mig til at tage en snak med dig

Prisgaranti 
Online & fysisk undervisning
Lave priser

NLP practitioner & master 2022 – Good deal

Uddannelsen med gratis online support
Download frit alle øvelser
365 dages adgang
Certifikat/bevis

Nlpuddannelser hos learnbyjan.com

6.998,00 kr.Tilføj til kurv

3.498,00 kr. / pr. måned i 2 månederTilføj til kurv

Træn med mig under din uddannelse

3 timers Flexibel trænings tid
Fysisk træning i Holme-Olstrup
Fysisk træning i Gladsaxe
Online over Skype/Facetime

Nlpuddannelser hos learnbyjan.com

1.800,00 kr.Tilføj til kurv

Hvad lærer du på NLP Practitioner-uddannelsen?

Du vil lære grundlæggende kalibrering, hvordan du naturligt får andre til at kunne lide dig. Du lærer at pace, at lede andre, lære om andre taler sandt til dig.

Du lærer at give andre feedback på en positiv måde. Du lærer at sætte dig mål, sætte delmål samt at anvende spørge-/samtaleteknikker til at opnå dine mål.

Du lærer forskellige effektive ankrings teknikker. Du lærer fremtidssikring af mål. Du lærer mange spændende teknikker til at ændre fobier/traumer og stress, og meget, meget mere.

Over 45 uddannelses enheder tilsammen, lydfiler, øvelsesvideoer og PDF filer, Øvelserne er på skrift (kan downloades/printes), Eksamentest, Fuld support. Alt hvad du behøver.

NLP  Practitioner uddannelsen varer totalt ca. 3 timer koncentreret som skal gennemgås 5 gange. Det svarer til 5-6 dage undervisning på en fysisk skole, men her er alle pauser, frokost, snak, spildtid m,m. sorteret helt væk. Det tager ca. 1 måned at gennemføre uddannelsen. Time antal på certifikat: 15 timer

Afsæt omkring 30-40 timer til at træne teknikkerne. Der er 1 afslutningstest på hver uddannelse.

Du skal øve en del, og der er 4 moduler i uddannelsen. Du skal gennemgå uddannelsen 5 gange for at jeg ved du har forstået det hele rigtigt da det er vigtigt at du helst skulle kunne teknikkerne udenad.

Du bliver sat godt ind i NLP. Du lærer alt, du skal vide om grundfundamentet i NLP, så du kan blive en dygtig behandler. Efter endt uddannelse vil du modtage et certifikat.

Du bliver rustet til efterfølgende at kunne gå ud og bruge NLP til dig selv, venner eller starte din egen klinik og tage klienter ind. Der er både teori samt praktiske øvelser på denne uddannelse samt fuld support efter endt uddannelse. Alle teknikker fører jeg dig igennem og viser, hvordan du skal gøre, så du trygt kan øve dem  selv. Nogle gange giver træningen anledning til spørgsmål, og der får du fuld opbakning fra mig.

Hvad sker der når du køber uddannelsen.
Når du har købt uddannelsen, vil den blive tilført til din profil under “Kurser”. Du kan se det ubegrænset og så ofte, du har brug for det. Undervisningen kører som selvstudie og du kan se denne uddannelse via din computer, iPad eller mobiltelefon. Du kan anmode om 1 certifikat pr. betalt uddannelse.

Hvad kræver det af dig at tage uddannelsen  online?
Den eneste forskel på fysisk og onlineundervisning er, at du selv skal finde en, som du kan øve teknikkerne på. Det kunne være en veninde, ven, kollega eller et familiemedlem.

Hvordan foregår uddannelsen på onlineskolen?
Jeg forklarer alt ligesom var det fysisk undervisning, og jeg viser dig, hvordan du skal udføre teknikken. Fordelen ved dette er, at du altid kan se det hele igen og igen, når du har tid. Jeg underviser dig, ligesom da du gik i skole, hvor du sad og kiggede op på læreren. Du kan lave notater imens.

Uddannelsen på siden er lige til at gå til, den fungere ved at du bliver guidet igennem via videoer, som både er forklarings filer og øvelses filer, du kan downloade alle øvelser på PDF så du har dem ved hånden når du øver. Efter hver øvelse skal du så helst stoppe og øve inden du går videre til næste øvelse (ligesom på en fysisk skole) og husk du bestemmer selv tempoet. Du kan træne mange af øvelserne på dig selv og det er faktisk også meget spændende da det skaber endnu større selvudvikling i dig selv, men bedst så skal du finde en du kan øve dig på.
Til sidst i uddannelsen er der en eksamen test du skal tage og der kan du se om du har forstået det hele. På vej igennem uddannelsen er der også hjælp at hente hvis du har spørgsmål eller hvis du er i tvivl om du udføre en øvelse rigtigt, hvis du får brug for hjælp kan du få hjælp på den fysiske skole, over skype, mobil eller mail. Altså hvad der passer dig bedst. Du kan se alle videoer/lydfiler alle de gange, du vil.

Husk: du kan printe/downloade alle øvelser m.m ud, som du kan træne efter. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt denne uddannelse er den rigtige for dig at starte på. Så tager vi en snak om det sammen.

Du kan altid kontakte mig på 6171 7747

Vores mål er at tilbyde dig uhørt lave priser på uddannelse med god kvalitet.

Alle ved, at det koster penge at tjene penge. Denne uddannelse er også en værdifuld investering. Faktisk er den blot et udlæg, da du hurtigt tjener din uddannelse ind igen. En investering hos Learn by JAN er et lille indskud, men vil kunne give dig et stort afkast, når du omsætter din læring til praksis.

Denne uddannelse koster ca. 20 – 25.000 kr rundt om i landet på en fysisk skole. Du sparer altså ca 15.000 kr, og ikke nok med, at du sparer rigtig mange penge, så får du også GRATIS support med.

Bemærk: Vi kan tilbyde dig så billige uddannelsesmuligheder, fordi du lærer online hjemmefra.

Så lad mig kort gentage dine fordele ved at uddanne dig her på siden:

Du får en NLP uddannelse
Du får adgang til mange års specialviden, en viden du ikke kan lære andre steder
Du undervises i samme materiale, som benyttes på de største skoler i Danmark & udland
Du behøver ikke at være medlem af nogen foreninger
Du har fuld support & mulighed for personlig træning
Du har altid afgang til dit videomateriale. Det betyder, at du altid kan se alle teknikker, hvis du er i tvivl om noget, inden din klient kommer
Du får certifikat på din uddannelse
Du sparer rigtigt mange penge

Det du ser, er det, du får. Mit mål er, at du skal føle dig tryg og godt tilpas på min uddannelses side. Der er mange, der tilbyder al mulig slags undervisning, men her lærer du kun ting/teknikker, der virker ude i virkeligheden. Det er teknikker, jeg selv har brugt i mange år, og som jeg ved, skaber effekt. Det er virkelig vigtigt at lægge vægt på, hvis du vil uddanne dig til terapeut og hjælpe andre mennesker.

En gennemsnitlig behandlings pris er i dag på 950 kr, så din uddannelse vil være tjent hjem på kun 6 behandlinger.

Du får prisgaranti på denne uddannelse. Skulle du mod forventning finde den samme NLP uddannelse billigere et andet sted, der indeholder lige så megen uddannelse, matcher jeg prisen.

28460012 - price match guarantee gold label sign template

[elfsight_countdown_timer id=”1″]

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk