Hypnosejan Courses

Healing uddannelse

Professionelle online uddannelser siden 2016

Lær at heale mennesker & dyr

100 uddannelses enheder

Svarer til 7 dages fuld undervisning

8 healing metoder i uddannelsen

Lær når du har tid & overskud

Certifikat på din healing uddannelse

Se hvad Lene fik ud af online kurset & uddannelsen i healing

Se video: Så nemt foregår undervisningen online

LÆR HEALING ONLINE 

Lær når du har lyst tid og overskud
Opnå større personlig frihed i dit liv
Oplev hvor skønt det føles at kunne hjælpe andre

En uddannelse der giver dig personlig samt økonomisk afkast

Start din egen klinik – Start idag

Bemærk: Spar over 60 % på prisen iforhold til fysiske uddannelses steder

Lær de absolut bedste teknikker i healing
På Healing uddannelsen lære du især en metode de færreste kender til men som du burde kende hvis du rigtig vil lære healing, og når du har lært denne metode vil du kunne blive en af de stærkeste healere i Danmark.

Du vil lære hvordan du direkte kan trække dårligdom ud af kropppen, reiki healing 1, fjernhealing, chakra healing og healing via bøn, opretning af meridianbaner og meget mere. Jeg har omkring 25 års erfaring i at heale og alle mennesker er healere, desværre tror mange at det kun er forbeholdt nogle udvalgte at kunne heale. Men jeg lover dig at du kan også lære at heale.
Jeg vil lære dig, hvordan du kan hjælpe din familie og dig selv af med smerter & ubehag og du vil blive overrasket over, hvad du kan udrette.

Derfor skal du lære at heale
Healing er en stadig mere benyttet teknik inden for alternativ behandling.
Healingenergien er med til at stimulere din klients eget immunforsvar. Ved at fjerne den negative energi kan kroppen langt bedre restituere sig.

En af Healingteknikkerne siges at stamme helt tilbage fra 1100-tallet. Det fortælles, at det var en måde, munkene benyttede til at hjælpe folk, som opsøgte munkeklostrene med deres psykiske eller fysiske problemer. På denne healing uddannelse vil du også blive Reiki healer.

Healing af dyr
Du vil også lære at hjælpe dyr, du lære flere teknikker som du kan benytte til alle dyr og jeg vil næsten tro at denne teknik er en af de bedste når det handler om at kunne hjæpe dyr der har brug for healing

Du kan gå igang uden nogen form for forudgående kendskab til healing, da du lærer det hele fra grunden. Vi går frem trinvis stille og roligt, og du skal derfor ikke holde dig tilbage, selv om du ikke har nogen erfaring på området. Efter endt uddannelse og test vil du modtage et certifikat på at du er uddannet healer.

Se her hvor meget du kan øge din indkomst

Online undervisning kører som selvstudie med gratis hjælp via telefon & mail.
Du har altid mulighed for at tilkøbe personlig træning hvis du får brug for det. Du lærer det store undervisnings pensum online hjemmefra når du har tid.

Husk du kun et klik væk fra underviseren hvis du behøver hjælp, lige meget hvor du er fra i Danmark kan altid få hjælp. Dette er virkelig en fantastisk uddannelse i healing hvis du gerne vil være en af de bedste.

Kunde service & Hjælpe hotline 

Er der noget yderligere du har brug for at vide om healing uddannelsen ? Eller har du brug for hjælp til en healing teknik – Så skriv eller ring til mig, jeg vil glæde mig til at tage en snak med dig hilsen Jan

Tag healer uddannelen på min fysiske skole, Næstved hypnose skole, her koster uddannelsen 18.000 kr

Healing uddannelse
Gå igang med det samme incl online undervisnings hjælp
Stil spørgsmål
Ubegrænset adgang til din uddannelse
Adgang til alle kommende videoer
Certifikat
Spar 250 kr og køb uddannelsen på en gang

Tilbud

Healer uddannelsen

18.000,00 DKK 5.900,00 DKK

Courses Included

Online pris, spar over 60 %

Varekategori:

Healer uddannelsen.

3.075,00 DKK / Pr. Måned i 2 måneder

Courses Included

Tag healer uddannelsen over 2 måneder i dit eget tempo. 

Varekategori:

Træn med mig personligt under din uddannelse

Tilkøb undervisning 1 dag – Personlig & Skype

2.500,00 DKK

Courses Included

6 timer ekstra undervisning pakke, træne personlig og få hjælp på Næstved hypnose skole, eller på min klinik i Gladsaxe, du kan også træne via Skype.

Varekategori:

Tilbagemeldinger fra kursister

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og … DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side … tak Jan

FANTASTISK

Jeg har i dag afsluttet min healeruddannelse, og som jeg skrev da jeg blev hypnose terapeut, at den uddannelse havde været den største rejse i mit liv.
Det er nu overgået, det har været en helt fantastisk rejse, og tænk at en mand med almindelig skoleuddannelse, kan blive Healer og ja det virker. Min kone havde mange smerter i underlivet en aften, vi troede det var underlivsbetændelse, jeg healede Nyre Meridian banen i højre side, så forsvandt al smerte og ubehag. Wow.
Mvh
Oluf Jakobsen

MEGET SPÆNDENDE KURSUS

Jeg har allerede godt gang i at heale, det er virkelig godt og jeg har besluttet at melde mig til uddannelsen i healing snart, jeg kan varmt anbefale dette kursus til andre der vil lære at heale

VIRKELIG LÆRERIGT

Jeg har virkelig lært mange metoder, føler jeg er godt klædt på til at kunne hjælpe andre
Hej Jan
Jeg har inden for det sidste år gennemført to kursus uddannelser – henholdsvis Hypnose uddannelse og Healer uddannelse.
Begge kurser har været nemme at gå til – let forståelige – og meget grundige.
Det er rigtig godt, at man kan gå tilbage og lytte til tingene igen og igen – noget der jo ikke er muligt ved almindelig undervisning på en skolebænk. Og dejligt at man selv kan bestemme, hvornår og hvor længe ad gangen, man vil studere.
Da jeg er fysisk handicappet og gangbesværet, har det for mig været en ekstra gevinst ikke at skulle rejse langt for at deltage i undervisning, ikke at skulle sidde på en skolebænk i mange timer og ikke skulle spilde min – til tider – sparsomme energi på lange pauser osv.
Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at kunne bruge mine uddannelser i min lille akupunktur klinik – og til at kombinere hypnosen og healingen med de metoder, jeg i forvejen arbejder med.
Jeg vil varmt anbefale denne uddannelses form til andre.
Med venlig hilsen
Margrit Lynn Tarby
Nykøbing Falster

Hvad lærer du ?

 • Du vil lære at se kroppens aura
 • Du vil lære at mærke energien
 • Du vil lære, hvordan du aktiverer energien i dig selv
 • Du vil lære at rense kroppen for negativ energi
 • Du vil lære, hvordan du skal trække den negative energi ud
 • Du vil lære at mærke, hvor du skal heale, hvis energien ikke er umiddelbar synlig
 • Du vil lære hvordan du scanner kroppen
 • Du vil lære, hvordan du skal heale forskellige steder på kroppen
 • Du vil lære at rense og beskytte dig selv
 • Du vil lære at heale dig selv
 • Du vil lære, hvordan du skal heale via bøn
 • Du lærer om chakrahealing
 • Du lærer at heale med chakrahealing
 • Du lærer at bringe dig selv i balance
 • Du lærer at kunne bringe andre i balance
 • Du lærer at påvirke din evne til klarsyn, klarfølelse og clairvoyance
 • Du lærer, hvad fjernhealing er
 • Du lærer at udføre fjernhealing, så du kan hjælpe andre
 • Du lære at heale på alle slags dyr
 • Du lærer Reiki healing
 • Du lærer at rette meridianbaner op i kroppen
 • Du lærer samtale teknik inden healing

Ja du bliver virkelig klædt godt på til at kunne hjælpe andre og husk at du altid har fri support med undervejs hvis du skulle få brug for det.

Vi kan tilbyde dig meget billige kursus & uddannelsesmuligheder, fordi du lærer online hjemmefra. 

Husk du kun et klik væk fra underviseren hvis du behøver hjælp

Denne På denne healing uddannelse lærer du hele 8 FANTASTISKE healingsmetoder, men for 1 uddannelses pris. Ved at lære de 8 healing metoder øger du din mulighed for altid at have en god kunde tilgang og indtjening i din klinik.

Denne intensive healing uddannelse består af 100 uddannelses enheder. Uddannelsen starter med videoerne fra healingkurset samt efterfølgende en masse nye videoer og teknikker, der tilsammen udgør den komplette healinguddannelse. Derfor er det også vigtigt, at du ser hver video flere gange.

Der er 1 afslutningstest inde på selve uddannelsen før modtagelse af certifikat.
Du kan også vælge at vise mig en healing teknik via Skype hvis du føler du har brug for dette ( Dette er valgfrit og helt gratis )

Lær healingens kunst, når DU har tid og overskud.

Fordelene ved at lære healing via denne onlineuddannelse er mange. Du sparer bl.a. penge ved at studere hjemmefra, da du slipper for transportomkostninger, og i modsætning til fysiske kurser behøver du ikke at være nervøs for, om kurset bliver aflyst på grund af for få tilmeldte. Online healing uddannelsen afholdes kun for dig.

Når du har købt healing uddannelsen, vil det blive tilført til din profil under “Kurser”. Du kan se det ubegrænset og så ofte, du har brug for det.

Du skal øve dig en del. Der er 8 emner i uddannelsen, hele uddannelsen varer omkring 5½ intensive timer med ren indlæring, helt uden pauser, snak og ventetid (Bemærk: det er uden træning) Det svarer til 7 hele dage med fysisk skoleundervisning. Jeg anbefaler dig at gennemgå det hele 3-4 gange, så du helst kan teknikkerne udenad så påregn 24 timer med det.

Tanker omkring healing

Du får prisgaranti. Skulle du mod forventning finde det samme healing uddannelse billigere et andet sted inden køb, matcher jeg prisen. 

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Få 500 kr i rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web