Hypnosejan Courses

Healing start kursus

HEALING KURSUS ONLINE

Lær verdens bedste healing teknik
Lær online hjemmefra i dit eget tempo

 

Start din egen klinik her i 2020

Lær at heale mennesker & dyr

Lær verdens bedste healing teknik

Lær fjernhealing

Lær chakrahealing

Lær at heale med bøn

Lær at heale helt fra basis

Lær 4 forskellige metoder

Du har fri support

Certifikat på dit kursus

Kurset indgår i den komplette uddannelse

Jeg kan tilbyde dig et meget spændende online kursus i healing Incl. måske verdens bedste healing teknik

Dette kursus er også for dig, som vil arbejde på at åbne op for klarsyn, klarfølelse og clairvoyance i dig selv.

Healing er en stadig mere benyttet teknik inden for alternativ behandling. Healingenergien er med til at stimulere din klients eget immunforsvar. Ved at fjerne den negative energi kan kroppen langt bedre restituere sig. Hvis et område hos en person er gået i ubalance, opstår der en blokering i et energifeltet, det bevirker, at energien ikke kan flyde frit. Årsagerne til dette kan være fysiske udfordringer for kroppen, eller det kan have en psykisk årsag.

Selve grund healingteknikken siges at stamme helt tilbage fra 1100-tallet. Det fortælles, at det var en måde, munkene benyttede til at hjælpe folk, som opsøgte munkeklostrene med deres psykiske eller fysiske problemer.

Alle mennesker er healere. Mange tror, at det kun er forbeholdt nogle udvalgte at kunne heale. Selve healingmetoderne er ret nemme og hurtige at lære. Men at udføre dem rigtigt er det vigtige. Derfor er dette kursus i healing bygget op på en måde, så du lærer det hele rigtigt.

Det er især vigtigt, hvis du kunne tænke dig at arbejde med healingen seriøst.  På kurset i healing gennemgår vi healingsteknikkerne trinvis, så du lærer at mestre “håndværket” og hver enkelt teknik 100 %. Det gør, at du bliver en rigtig god healer – Så kort fortalt, du kan også lære at heale!

Hvad lærer du på dette kursus i healing ?

Du vil lære at se kroppens aura

Du vil lære at mærke energien

Lær at “scanne” kroppen og opdage ubalancer eller blokeringer

Du vil lære, hvordan du aktiverer energien i dig selv

Du vil lære at rense kroppen for negativ energi

Du vil lære, hvordan du skal trække den negative energi ud

Du vil lære at mærke, hvor du skal heale, hvis energien ikke er umiddelbar synlig

Du vil lære, hvordan du skal heale forskellige steder på kroppen

Du vil lære at rense og beskytte dig selv

Du vil lære at heale dig selv

Du vil lære, hvordan du skal heale via bøn

Du lærer chakrahealing

Du lærer at påvirke din evne til klarsyn, klarfølelse og clairvoyance

Du lærer at udføre fjernhealing, så du kan hjælpe andre

Mød Lene og hør hvad hun syntes om kurset

Healing kursus med certifikat

Du lærer 4 forskellige metoder at heale med, dette gør at du både kan finde dig helt egen personlige stil men også at du kan blande de forskellige teknikker så du stort set kan hjælpe alle. Du kan tage healing kurset uden nogen form for forudgående kendskab til healing, da du lærer det hele fra grunden.

Personlig træning & support

Jeg har omkring 25 års erfaring i healing så Healer kurset er for dig der vil lære det absolut bedste indenfor healing. Du lærer det store undervisnings pensum online hjemmefra når du har tid. Uddannelsen kører som selvstudie med fri telefon/mail support, men du kan altid tilkøbe personlig træning så du kan komme og få hjælp på mine 2 fysiske klinikker eller over Skype/Facetime.
Bemærk: Dette kurses i healing indgår også i den komplette uddannelse i healing.

Så lige meget hvor du er fra i Danmark kan altid få hjælp. På denne måde har du alle muligheder for at træne og blive dygtig.

Husk du kun et klik væk fra underviseren hvis du behøver hjælp.

Det smarte er at du nu kan lære healing lige meget hvor du er fra i Danmark

Sådan foregår undervisningen.

Det er gratis

Ønsker du den komplette uddannelse efterfølgende og lære alt om healing, så er dette healing start kursus helt gratis for dig, hvis du køber healing uddannelsen inden for 1 måned efter dette kursuskøb.

Du skriver blot til mig på vores support, at du ønsker at uddanne dig. Så modtager du en special rabatkode, du kan benytte dig af.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dette kursus er det rigtige for dig at starte på. Så tager vi en snak om det sammen.

Healing start kursus

2.900,00 DKK

Courses Included

Gratis hvis du køber healer uddannelsen efterfølgende

Kategori:

Denne På denne healing uddannelse lærer du hele 4 FANTASTISKE healingsmetoder, men for 1 kursus pris. Ved at lære de 4 healing metoder øger du din mulighed for altid at have en god kunde tilgang og indtjening i din klinik.

Når du har købt healing kurset, vil det blive tilført til din profil under “Kurser”. Du kan se det ubegrænset og så ofte, du har brug for det.

Du skal øve dig en del. Der er 4 emner i dette kursus, og hele kurset varer over 100 min med ren indlæring, helt uden pauser, snak og ventetid (Bemærk: det er uden træning) Det svarer til 5 hele dage med fysisk skoleundervisning. Jeg anbefaler dig at gennemgå det hele 3-4 gange, så du helst kan teknikkerne udenad så påregn 16 timer med det.

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web

Sidste chance i denne omgang

Vind en rabat kupon !

  • Tilbud er kun i en begrænset periode eller på udvalgte produkter 
  • Kun et spil pr. Email Du acceptere ved at spille at blive tilmeldt mit nyhedsbrev og modtage særlige fordele
Prøv lykken
Aldrig
Påmind mig senere
Nej tak