Hypnosejan Courses

Lavt selvværd

STYRK DIT SELVVÆRD

Oplever du, at du har en negativ opfattelse af dig selv, Holder du dig tilbage blandt andre? Føler du dig klodset, eller rødmer du nemt, når du er ude blandt andre? Glemmer du, hvad du vil sige, eller oplever du at stamme lidt?

Så er det muligt, at dit selvværd kunne være bedre.

Vil du kunne sige, hvad du vil, i en forsamling? Vil du kunne gå hen og indlede en samtale med det modsatte køn? Du kommer til at føle dig tryg og sikker.

Alt i alt får du det meget bedre med dig selv. Du får igen troen på dig selv og det, du gør. Lyt ofte til denne lydfil og oplev, at der er nye veje inden i dig, der fører til tryghed.

Når du køber lydfilen, kan du bruge den, så længe du har lyst.

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Få 500 kr i velkomst rabat. Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web