Hypnosejan Courses

Life Coach uddannelsen

Professionelle online uddannelser siden 2016

Professionel Life coach uddannelse

75 uddannelses enheder

Svarer til 8 dages fuld undervisning

Lær når du har tid

Ingen krav om medlemskab i foreninger

Certifikat på din uddannelse

Se video om Life Coaching

Se video: Sådan foregår undervisningen online

Bemærk: Spar over 70 % på prisen i forhold til fysiske uddannelses steder

Lær online når du har lyst tid og overskud
Oplev hvor skønt det føles at kunne hjælpe andre
Opnå større personlig frihed i dit liv

Life Coach & Positiv psykologi

Life Coaching er en samtaleform der indeholder værktøjer som skaber forandring. Life coaching er en kombination af Coaching, NLP & mindfulness teknikker som tilsammen gør dig i stand til at hjælpe din klient til at nå et personligt mål, ændre følelser, vaner, se anderledes på udfordringer, finde motivation, få et mere positivt livs syn og meget mere.

Når du lærer life coaching, lærer du nogle helt særlige samtaleteknikker som du kan benytte indefor positiv psykologi vejledning, du lærer også mange forskellige specielle værktøjer, som du kan benytte til at kunne hjælpe din klient henimod sit valgte mål. Life Coaching er en meget effektiv og ikke mindst fokuseret metode til at skabe bevidst & følelsesmæssig forandring for din klient, som klienten ikke formår at finde på egen hånd.

Gennem Life coaching sessionen vil klienten finde frem til at kunne se sin udfordring fra nye vinkler, og derfor vil der også opstå nye løsnings muligheder for klienten.

Et life coaching forløb vil typisk vare 1 time pr. gang og strække sig over 4-8 samtaler alt efter udfordringen.

2019 Life Coach uddannelse med certifikat

Du undervises kun ud fra materiale, der er godkendt. Du kan tage Life Coach uddannelsen uden nogen form for forudgående kendskab til coaching, da du lærer det hele fra grunden. Life Coach uddannelsen er nemlig for alle med interesse for det menneskelige sind og med lysten til at arbejde med og hjælpe andre mennesker.

Efter endt uddannelse samt test vil du modtage et certifikat på at du er uddannet life coach.

Hvad arbejder en Life Coach med ?

En life coach hjælper mennesker med at:
Skabe klarhed over en situation
Træffe de rigtige valg
Skabe en stabil handlingsplan
Bearbejde de negative tanker og følelser der opstår
Skabe motivation
Lære at kunne tænke på sig selv
Gå til jobsamtaler, holde tale, eksamenssituationer m.m.
Ændre alle slags stress mønstre
Problemer i forhold
Selvværdsudfordringer
En Life Coaching arbejder på følgende områder, som virksomhedscoach, HR-konsulent, tillidsfolk, sportscoach, klientcoach, slankecoach, parforholdscoach, stresscoach, alle slags behandlere m.m.

På denne online life coach uddannelse vil du lære de mest kendte og effektive coachingteknikker & forandrings teknikker der findes. Som coach kan du arbejde med klienter personligt, eller du kan hjælpe mennesker via Skype eller telefon.

Uddannelsen indeholder al information samt teknikker, som kræves på internationalt niveau. Du  kan læse mere om Life Coach uddannelsen her

En behandlingspris er i dag på ca 1000 kr pr gang ,så din Life Coach uddannelse vil være tjent hjem på ca. 9 behandlinger. 

Du lærer det store undervisnings pensum online hjemmefra når du har tid. Uddannelsen kører som selvstudie med fri telefon/mail support. Når du færdig med din uddannelse kan du også tilkøbe personlig undervisnings hjælp hvis du føler du skulle få brug for det. Kan tilkøbes under”personlig undervisning & support

Så lige meget hvor du er fra i Danmark kan altid få hjælp. På denne måde har du alle muligheder for at træne og blive dygtig.

Dette er en unik coach uddannelse til en uhørt lav pris. Du kan undersøge om du kan gøre brug af bruttolønsordningen

Mit mål er, at du skal føle dig tryg og godt tilpas på uddannelses siden. På online siden lærer du kun teknikker, der virker rigtig godt ude i virkeligheden. Det er teknikker, jeg selv har brugt i mange år, og som jeg ved, skaber effekt. Det er virkelig vigtigt at lægge vægt på, hvis du vil uddanne dig som life coach terapeut og hjælpe andre mennesker.

Kunde service

Er der noget yderligere du har brug for at vide om Life coach uddannelsen ? Så skriv eller ring til mig, jeg vil glæde mig til at tage en snak med dig hilsen Jan

Du kan også tage Life Coach uddannelsen på min fysiske skole, Næstved hypnose skole, her koster uddannelsen 35.000 kr

Life Coach uddannelse 2019
Gå igang med det samme incl online undervisnings hjælp
Stil spørgsmål
Ubegrænset adgang til din uddannelse
Adgang til alle kommende videoer
Certifikat

Spar 500 kr betal på en gang, eller afdrag beløbet

Tilbud

Life Coach uddannelse

35.000,00 DKK 8.997,00 DKK

Courses Included

Online pris spar over 70 %

Varekategori:

Life Coach uddannelse.

3.165,00 DKK / Pr. Måned i 3 måneder

Courses Included

Varekategori:

Lad mig fortælle dig lidt om hvad du kan tjene på din Life Coach uddannelse. Se videoen nedenunder.

Vigtigt: Du får prisgaranti på denne uddannelse. Skulle du mod forventning finde den samme Life Coach uddannelse billigere et andet sted, der indeholder lige så meget uddannelse, matcher jeg prisen.

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Få 500 kr i rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web