Mindfulness pro

MINDFULNESS PRO KURSUS ONLINE
Instruktør kursus med positiv psykologi

Lær mindfulness hjemmefra i dit eget tempo – Start idag
Lær det samme som på fysiske skoler

Lad mig præsentere mig selv

Professionelt instruktør kursus siden 2016

48 uddannelses enheder

PDF filer/øvelser

26 forskellige emner i kurset

Lær at kunne hjælpe andre

Lær positiv psykologi

Lær når du har tid

lær at tackle livets udfordringer

365 dages adgang til dit video materiale

Ingen krav om medlemskab i foreninger

Du har fri support

Certifikat på mindfulness kurset

Hvad er mindfulness?
Mindfulness betyder at være tilstede i nuet og lukke alt andet ude omkring dig. Når du træner dette fænomen, øges din bevidsthed om det, der sker lige nu.
Du bliver selv bevidst om, hvilken tanke eller tilstand du ønsker at befinde dig i. I hverdagen er vi ofte styret af ”automatiske adfærdsstyringer”, og derfor er vi ikke altid bevidst eller helt opmærksom på de valg, vi tager, men når du lærer mindfulness øvelserne at kende får du det godt hurtigt.

Mindfulness benyttes derfor til at skabe overblik, struktur og ro på din hverdag, lige meget om det er i dit arbejdsliv eller privatliv, du ønsker det.

Hvorfor så mindfulness?
Alle mennesker har travlt i dag. Alle kender til det at have mange bolde i luften Alle kender til den stressfølelse, der opstår, hvis man er ved at komme for sent på arbejde, de tanker, der fylder, inden man skal sove, de stigende opgaver på arbejdspladen, ja, jeg kunne blive ved.

Før i tiden var meditation/mindfulness øvelserne mest noget, man benyttede til at bekæmpe stress i erhvervslivet. Men i dag har vi alle også meget at se til i privatlivet, og derfor opstår denne stress. Stress er faktisk et engelsk ord, der oversat betyder overbelastning.

Det er velkendt, at det at befinde sig i en stress for længe er meget farligt for den menneskelige krop. Den kan simpelt hen ikke tåle stress over længere tid. Men den gode nyhed er, at nu kan du gøre noget ved det.Jeg vil anbefale dig at gøre som mange andre -at tage skeen i egen hånd og tage dig af dig selv, få styr på dine tanker, følelser og adfærdsmønstre for jeg er sikker på, at det vil være en af de bedste investeringer, du kan gøre for dig.

Dette er Brugsanvisningen du ikke fik med da du blev født
Du kan bruge alle “værktøjer” fra dette kursus til at ændre tilstande af angst, stress, vrede, afhængighed, jalousi, søvnløshed m.m i dit liv så du kan få det godt.

Lær det bedste
Jeg har som terapeut snart 15 års erfaring med og over 1000 klienter har fået det bedre med disse teknikker du lærer her, dette er et virkelig omfattende seriøst kursus.

Kurset består af både alm Mindfulness øvelser som minder meget om det man kalder MBSR til stress reduktion samt MBCT som kan bruges til angstbehandling, depression, ja kan benyttes til alle slags psykiske/fysiske udfordringer. Det klæder dig på til det liv, du lever.

Det handler altid om at have de rigtige værktøjer, så det er meget vigtigt, at du lærer det hele rigtigt så kurset er også for dig der ønsker at lære positiv psykologi. Mindfulness kurset er sammensat med teknikker ud fra de positive reaktioner fra klient arbejde i gennem mange år.

Mange tror, at mindfulness og meditation er det samme, og det er en meget almindelig opfattelse. Men den store forskel på disse 2 metoder er, at i mindfulness lærer du også at programmere/skabe et andet tankemønster igennem det at blive bevidst om, hvad der foregår inden i dig og psykologien bag hvordan du fungere som menneske.

Mange lærer desværre kun at skabe indre ro igennem afslapningsteknikker. Det lærer du også på dette kursus, men udover det lærer du at skabe det liv og den livskvalitet, du ønsker med de rigtige mindfulness øvelser, Med andre ord – her går vi endnu dybere, så du bliver klædt godt på. Jeg er sikker på, du ikke vil fortryde, du lærte dette.

Alle mennesker kan lære at udføre mindfulness. Dog tror mange, at det kun er forbeholdt nogle udvalgte at kunne praktisere mindfulness. Men det er ikke rigtigt, og det vil du også se, når du har gennemgået hele kurset.

Selve mindfulnessmetoderne er ret lette at lære, men at kunne huske dem og udføre dem rigtigt er det vigtige. Derfor er dette kursus bygget op på en måde, så du lærer det hele rigtigt trin for trin. Stille og roligt bliver du klædt på, så du til sidst har en helt styreplan/struktur, du udfører din mindfulness omkring.

Så kort fortalt, du kan også lære mindfulness!

Bemærk:
Du kan også blive mindfulness instruktør på min fysiske skole, Næstved hypnose skole, her koster kurset 12.000 kr
Lær online & spar næsten 60%

Mindfulness & positiv psykologi

Du undervises i teknikker som er testet på rigtig mange klienter igennem årene.

Dette store komplette mindfulness kursus kan du benytte til at skabe ro og fokus i dit eget liv, kurset indeholder en masse teknikker samt positiv psykologi du virkelig kan bruge til at at skabe de forandringer i dit liv som du har brug for.
Alle disse teknikker og metoder du lærer vil hjælpe dig med at kunne tackle hverdagen bedre. Dette kursus er for dig der gerne vil lære at tackle stress, tristhed, sove bedre og i det hele taget få det bedre med dig selv.

Du kan også bruge mindfulness kurset til at lære en masse om positiv psykologi som du kan benytte til at hjælpe andre omkring dig som mindfuldness instruktør, du skal dog ikke holde dig tilbage hvis du tænker at du ikke har planer om at hjælpe andre end dig selv, for dette kursus klæder dig virkelig godt på til at tackle mange af livets udfordringer og det er da kun et plus der står instruktør på dit certifikat ik.

Personlig træning eller med mail support

Mindfulness kurserne kører som selvstudie med mail/telefon support du er aldrig alene så det er bare at gå igang.
Lige meget hvor du er fra i Danmark kan du altid tilkøbe personlig træning eller træning over feks. skype hvis du føler du har brug for det. På denne måde har du alle muligheder for at træne og blive dygtig.
Her kan du læse mere om personlig træning

Efter disse kurser vil du opleve at kunne 

Skabe ro og være nærværende på dit arbejde og dit privatliv
Opbygge overskud i din hverdag
Skabe langt bedre koncentration i din hverdag
Tackle det at blive forstyrret konstruktivt
Være mere bevidst til at prioritere og træffe de rigtige beslutninger
Opleve glæde og tilfredshed på arbejdspladsen men også i privatlivet
Være bevist om dine indre roller og have evnen til at geare ned, når du har fri
Være tilstede i nuet
Du får gennemtestet teknikker til at holde struktur & fokus på trods af travlhed
Du bliver i stand til at strukturere din daglige prioritering af opgaver
Kunne tackle stresssituationer i dit liv meget mere positivt
Ja, du vil blive glad for dit ”nye” liv.
Måske kan dit arbejde betale, læs om bruttolønsordningen

Spar 500 kr og køb det komplette mindfulness kursus på en gang eller over 2 måneder.

mindfulness

4.795,00 kr.Tilføj til kurv

mindfulness

2.623,00 kr. / pr. måned i 2 månederTilføj til kurv

Tilbagemeldinger fra kursister

Jan hvor kender du mig fra ? Det er jo historien om mig du fortæller… Men hold da op en øjenåbner – du ramte lige der hvor jeg havde behov for at blive ramt . Der er ingen tvivl om, at dette emne om sindet, er et emne du er meget stærk i og, at du indeholder enorm viden herom. Tak fordi du har gjort det muligt for mig, at indse hvor jeg laver fejl og hvordan jeg kan ændre dem, så jeg kan finde glæden og roen i migselv igen…
Et kursus jeg absolut varmt vil anbefale alle som vil genfinde sig selv igen ?

Dejligt selv at lære at det er mig der skal bestemme i mit liv, tak Jan ? jeg er vågnet op

DET ER GODT

Jeg kan li tanken om det er mig der bestemmer i mit liv og jeg kunne li mindfulness kurset, jeg syntes især øvelserne er rigtig gode.

HVAD LÆRER DU PÅ MINDFULLNESS KURSET?
Du lærer, hvad mindfulness er
Du lærer om positiv psykologi
Du lærer den rigtige måde at træne afslapning
Du lærer meditationsteknikker
Du lærer, hvordan du fungerer (forståelsesmodel)
Du lærer om tankerne
Du lærer om følelserne
Du lærer om adfærden
Du lærer, hvordan du skaber overblik i din hverdag
Du lærer at håndtere ros
Du lærer, hvordan du tackler offerfølelsen
Du lærer, hvordan du skaber dagen i morgen
Du lærer, om andre er bedre end dig (selvværdspåvirkning)
Du lærer om det energiflow, du er i hver dag
Du lærer, hvor mange der egentlig kan lide dig (forståelsesmodel)
Du lærer at give slip på tanker
Du lærer teknikken, hvordan du slipper den negative følelse med det samme
Du lærer følelsen ligeglad at kende (positiv kodning)
Du lærer, hvordan du kommer ud af en negativ tilstand
Du lærer, hvordan du skaber energi inden et møde, eller inden du kommer hjem
Du lærer, hvordan du stopper tankemylder hurtigt
Du lærer at tackle stressadfærd
Du lærer, hvordan du vikler dig ud af en følelse af vrede og humørsvingninger
Du lærer at tackle utryghed, f.eks. virkelig vigtigt i erhvervslivet
Du lærer, hvor fantastisk det er at tie stille
Du lærer, hvordan du ændrer livsværdier
Du lærer, hvordan du skaber nye positive mønstre i dit liv
Du lærer at blive den bedste udgave af dig selv
Det du lærer her kan du lærer andre

Hvad hvis du er i tvivl om noget undervejs i kurset?

Hvis du har brug for hjælp så er hjælpen der hurtigt ligesom hvis du gik på et fysisk kursus og havde spørgsmål til læren. Her får du hjælp via mobil mail eller skype.
Men udover det så spare du rigtig mange penge og du kan tage kurset når det passer dig. Du kan se kurset via din computer, tablet eller mobiltelefon. Du kan anmode om 1 certifikat pr. betalt kursus.

Hvordan foregår uddannelsen på onlineskolen?

Online kurset kører som selvstudie hvor underviser dig via video lektioner. Jeg underviser dig, lige som da du gik i skole, hvor du sad og kiggede op på læreren. Du kan lave notater imens.

Den eneste forskel på fysisk og onlineundervisning er, at du selv skal stoppe undervejs i kurset og træne der, du er kommet til. Du kan se alle videoer/lydfiler alle de gange, du vil. Jeg viser dig, hvordan du skal udføre de forskellige teknikker. Derefter vil du selv være i stand til at udføre dem på dig selv.

Bemærk: Prisen på dette mindfulnesskursus er meget lav. Vores mål er at kunne tilbyde dig kurser & uddannelser til en overskuelig investering.

Dette mindfulness instruktør kursus indeholder viden og teknikker som svare til det en fysisk skole udbyder til omkring 12.000 kr. Du sparer altså ca. 9.000 kr. på dette online mindfulness instruktør kursus.

Lær mindfulness, når DU har tid og overskud.

Om du lærer mindfulness på min fysiske skole eller online, skal du huske at øve dig en del. Der er 26 forskellige emner i kurset samt en masse teknikker der kan ændre dit liv positivt. Der vil være naturlige pauser i kurset så du ved hvornår du skal træne før du går videre.

Hele kurset varer ca. 6 intensive timer, (Bemærk: det er uden træning) men her er alle pauser, snak og ventetid skåret væk, her bruger vi kun tiden på at træne mindfulness teknikker. Jeg anbefaler dig at gennemgå det hele 3-4 gange, så du helst kan teknikkerne udenad. Du bør desuden øve de forskellige teknikker undervejs i forløbet. Du skal påregne at træne mindst 10 timer på teknikkerne over tid.

Undervejs vil der være lavet nogle naturlige pauser, så du kan nå at træne teknikkerne, inden du går til videre i kursusforløbet.

Fordelene ved at lære mindfulness online er rigtig mange.

Du sparer bl.a. penge ved at studere hjemmefra, da du slipper for transportomkostninger, og i modsætning til fysiske kurser behøver du ikke at være nervøs for, om kurset bliver aflyst på grund af for få tilmeldte. Mit online mindfulnesskursus afholdes kun for dig.

Når du har valgt kurset, vil det blive tilført til din profil under “Kurser”. Du kan se det ubegrænset og så ofte, du har brug for det.

[elfsight_countdown_timer id=”1″]

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk