Hypnosejan Courses

Mindfulness basis

MINDFULNESS BASIS KURSUS ONLINE

Lær mindfulness hjemmefra i dit eget tempo – Start idag
Lær det samme som på fysiske skoler

 Basis kursus i Mindfulness

12 uddannelses enheder

Lær når du har tid

Altid adgang til dit videomateriale

Du har fri support

Hvad er mindfulness?
Mindfulness betyder at være tilstede i nuet og lukke alt andet ude omkring dig. Når du træner dette fænomen, øges din bevidsthed om det, der sker lige nu.
Du bliver selv bevidst om, hvilken tanke eller tilstand du ønsker at befinde dig i. I hverdagen er vi ofte styret af ”automatiske adfærdsstyringer”, og derfor er vi ikke altid bevidst eller helt opmærksom på de valg, vi tager, men når du lærer mindfulness øvelserne at kende får du det godt hurtigt.

Mindfulness benyttes derfor til at skabe overblik, struktur og ro på din hverdag, lige meget om det er i dit arbejdsliv eller privatliv, du ønsker det.

Hvorfor så mindfulness?
Alle mennesker har travlt i dag. Alle kender til det at have mange bolde i luften Alle kender til den stressfølelse, der opstår, hvis man er ved at komme for sent på arbejde, de tanker, der fylder, inden man skal sove, de stigende opgaver på arbejdspladen, ja, jeg kunne blive ved.

Før i tiden var meditation/mindfulness øvelserne mest noget, man benyttede til at bekæmpe stress i erhvervslivet. Men i dag har vi alle også meget at se til i privatlivet, og derfor opstår denne stress. Stress er faktisk et engelsk ord, der oversat betyder overbelastning.

Det er velkendt, at det at befinde sig i en stress for længe er meget farligt for den menneskelige krop. Den kan simpelt hen ikke tåle stress over længere tid. Men den gode nyhed er, at nu kan du gøre noget ved det.Jeg vil anbefale dig at gøre som mange andre -at tage skeen i egen hånd og tage dig af dig selv, få styr på dine tanker, følelser og adfærdsmønstre for jeg er sikker på, at det vil være en af de bedste investeringer, du kan gøre for dig.

Mange tror, at mindfulness og meditation er det samme, og det er en meget almindelig opfattelse. Men den store forskel på disse 2 metoder er, at i mindfulness lærer du også at programmere/skabe et andet tankemønster igennem det at blive bevidst om, hvad der foregår inden i dig og psykologien bag hvordan du fungere som menneske.

Mange lærer desværre kun at skabe indre ro igennem afslapningsteknikker. Det lærer du også på dette kursus, men udover det lærer du at skabe det liv og den livskvalitet, du ønsker med de rigtige mindfulness øvelser, Med andre ord – her går vi endnu dybere, så du bliver klædt godt på. Jeg er sikker på, du ikke vil fortryde, du lærte dette.

Alle mennesker kan lære at udføre mindfulness. Dog tror mange, at det kun er forbeholdt nogle udvalgte at kunne praktisere mindfulness. Men det er ikke rigtigt, og det vil du også se, når du har gennemgået hele kurset.

Selve mindfulnessmetoderne er ret lette at lære, men at kunne huske dem og udføre dem rigtigt er det vigtige. Derfor er dette kursus bygget op på en måde, så du lærer det hele rigtigt trin for trin. Stille og roligt bliver du klædt på, så du til sidst har en helt styreplan/struktur, du udfører din mindfulness omkring.

Personlig træning eller mail support

Mindfulness kurset kører som selvstudie med mail/telefon support du er aldrig alene så det er bare at gå igang.
Lige meget hvor du er fra i Danmark kan du altid tilkøbe personlig træning eller træning over feks. skype hvis du føler du har brug for det. På denne måde har du alle muligheder for at træne og blive dygtig.
Her kan du læse mere om personlig træning

Du kan også lære mindfulness basis på min fysiske skole, Næstved hypnose skole, her koster kurset 3900 kr

2019 Mindfulness kursus
Gå igang med det samme incl online undervisningshjælp
Stil spørgsmål
Ubegrænset adgang til dit kursus
Adgang til alle kommende videoer

Mindfulness basis kursus

1.497,00 DKK

Courses Included

Gratis hvis du køber mindfulness pro kurset efterfølgende

Varekategori:

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web

Se om du kan vinde !

  • Tilbud er i en begrænset periode 
  • Kun et spil pr. Email Du acceptere ved at spille at blive tilmeldt mit nyhedsbrev og modtage særlige fordele
Prøv lykken
Aldrig
Påmind mig senere
Nej tak