Learnbyjan

Online terapi coach

Velkommen til online terapi coach hos LearnbyJAN.com & HypnoseJAN.dk

Få mig som din helt egen personlige terapeut 24/7.
Jeg har 25 års erfaring i at hjælpe alle mennesker. Jeg har i mange år drevet 2 klinikker hvor jeg hjælper mennesker hen mod deres mål, her arbejder jeg som hypnotisør, samtale terapeut, coach samt NLP psykoterapeut. Jeg har valgt at udvide min klinik så jeg også kan hjælpe dig online, jeg kan nu hjælpe i hele Danmark.

Tænk på hvor godt det er, altid at have en terapeut/sparrings partner ved hånden, ligemeget hvor du er henne i verden.

Jeg kan hjælpe dig når du er hjemme privat, når du er på dit arbejde, ja jeg er også med dig på din ferie hvis du skulle få brug for hjælp der, du kan skrive til mig uanset hvor du er.

Hvorfor online terapi ?

Årsager til hvorfor mange vælger terapi online, det kunne være pga.
Du har sene arbejds timer
Du lider af social angst
Du gerne vil være anonym
Du føler du dig helt nede
Du befinder du dig for langt væk, eller du er i udlandet iøjeblikket, ja måske er det bare rigtig svært at finde tid i din travle kalender

Så få hjælp/vejledning til stress behandling, angst behandling, slanke behandling få sparring omkring motivation og meget mere

Hvordan foregår det?

Online terapi coach foregår via skriftelige mailkorrespondancer. Udover vores mailkorrespondance er det muligt at du helt gratis kan oprette en personlig profil her på online siden.

Via din personlige profil vil jeg kunne hjælpe dig med video øvelser, tekst øvelser samt lydfiler så dit forløb bliver skræddersyet til dig personligt, alt ud fra hvad du har brug for så du kan nå dit mål.
Det er bare rigtig rart for dig at få de rigtige “værktøjer” til at håndtere din udfordring så i online forløbet vil der indgå øvelser til din hverdag som skal være med til at styrke dig.

Jeg kan hjælpe dig på en masse områder i livet hvor vi mennesker har udfordringer, derfor er det vigtigt at vide du kan skrive med mig helt ubegrænset, jeg er din personlige online terapeut & coach og du kan være helt anonym hvis du ønsker dette.

Hvordan tilmelder jeg mig online terapi hjælp

Du opretter din personlige profil her på LearnbyJAN eller via knappen “opret profil” på denne side. Herefter tilkøber du enten online terapi hjælp 1 uge eller 1 måned, dette valg kører fremadrettet som en alm. abonnementsaftale, og du kan til enhver tid afmelde din abonnementsaftale igen hvis du ønsker dette, jeg ønsker kun at hjælpe dig så du når dit mål.

Jeg er sundheds godkendt terapeut med mange års erfaring bag mig, jeg hjælper mange mennesker og jeg er sikker på jeg også kan hjælpe dig

Online hjælp 24/7

Dækker hele Danmark

Personlig terapeut

Professionel hjælp – Ingen vente tid

25 års erfaring

100 % fortroligt & Anonymt

Gratis oprettelse af profil

Adgang via 

computer, tablet & mobil

Ovenstående er blot nogle få ting jeg kan hjælpe dig med. Jeg kan også hjælpe dig med at vende nogle udfordringer du har i dit liv, hjælpe dig mod dit mål og jeg kan hjælpe dig med øvelser samt mental værktøjer der løser dine udfordringer omkring dig.
Hvis du har nogle spørgsmål til mig så skal du være velkommen til at skrive til mig. Hilsen Jan

Vilkår og betingelser for online terapi hjælp kan du læse her

[wcpcsu id=”19019″]

DET VIRKER JO ….!

Jeg tilmeldte mig healingskurset. Det var supernemt, og du viste alt trin for trin, hvordan jeg skulle gøre og ... DET VIRKER JO. Faktisk er mit kursus allerede tjent ind igen .. glæder mig til at lære flere spændende ting fra din side ... tak Jan

GOD HYNOSEUDDANNELSE

Jeg vil lige fortælle dig, at jeg valgte din online hypnoseuddannelse. Den var super, og du er rigtig god til at forklare det hele. Jeg har allerede fået klienter og har valgt at tage din Masteruddannelse Tak 🙂

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag personlige tips til din selvudvikling

* Udfyld venligst

Højest vurderet

top
Copyright © 2015 HypnoseJan. Webdesign: Draker Web

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk